Termeni si conditii

Home : Termeni si conditii

 

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.CadouriFloriDevis.ro .Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumit in continuare Utilizator,Cumparator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site www.CadouriFloriDevis.ro

Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

Pentru comenzile de  pana in  5 kg, valoarea transportului este de 20 lei . Peste 5 kg se taxeaza cu 1 leu/kg

Pentru livrarile in localitatile din afara ariilor de acoperire a curierului, se va percepe o taxa calculata pe fiecare km parcurs in plus la adresa de livrare, iar costurile vor fi suportate de cumparator. Aceste costuri se vor comunica telefonic clientului la confirmarea comenzii

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare,dar in general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni – vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti.

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Folosirea serviciilor oferite

Lansarea comenzilor este posibila prin site-ul www.CadouriFloriDevis.ro . VANZATORUL va trimite cumparatorului un mesaj generat automat, cu datele comenzii, care va reprezenta confirmarea Vanzatorului. Cumparatorul poate modifica detaliile specificate in comanda, sau poate chiar sa si anuleze comanda in scris, prin trimiterea unui mesaj la adresa din Contact [email protected] sau telefonic la 0745 982 682 ,daca aceasta nu a fost predata curierului.

Moduri de plata

RAMBURS: in clipa sosirii coletului, la curier. In acest caz la curier se plateste valoarea produselor impreuna cu taxa de livrare.

Verificati Continutul:

Verificati integritatea fizica a produselor in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca integritatea produselor a fost afectata. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Procesul verbal de constatare se emite in 2 exemplare, semnate atat de curier cat si de dvs. Imediat dupa emiterea procesului verbal , va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0745 982 682

Confidentialitate

CadouriFloriDevis.ro poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre. Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul CadouriFloriDevis.ro, cum ar fi: a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra; b) oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra; c) solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra; d) contactarea dumenavoastra ( email, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte si servicii CadouriFloriDevis.ro

Orice conflict aparut intre CadouriFloriDevis.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din Romania din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Copyright

Intregul continut de pe acest website (care include, dar nu se limiteaza la): texte, grafice, vizualuri, produse, coduri, idei, poze, video, sunete sunt proprietatea CadouriFloriDevis.ro. Compania nu garanteaza ca website-ul si continutul acestuia nu contine erori sau ca intregul continut este 100% corect si valid. Nu este sub nici o forma permisa preluarea continutului de pe acest website fara acordul in scris al CadouriFloriDevis.ro

ATENTIE !!!!

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice  si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.

Meniu
Cadouri Flori De Vis